Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar vállalkozások képes leírás - Magyar értékeink.tlap.hu
részletek »

Magyar vállalkozások - Magyar értékeink.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarertekek.tlap.hu » Magyar vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 15 db
Angyalfia

Angyalfia

Az angyalfia szó a régi népi szóhasználatban karácsonyi meglepetést, ajándékot jelentett. Az ékszerkollekció darabjait autentikus népművészeti ornamentikákkal díszítettük, melyek különböző tájegységekről származnak. Így szeretnénk megőrizni ezeket a gyönyörű, ismeretlen szerzőjű, régi motívumokat, hogy jelen korunk részesei lehessenek. Az ékszerek jellegzetessége, hogy különböző színű kiegészítőkkel alakíthatók az éppen aktuális öltözékünkhöz.

Béres Kézműves Műhely

Béres Kézműves Műhely

Családi vállalkozás, hangszerek és használati tárgyak készítésével foglalkoznak. A hangszerek a gyerekkortól használhatóak, de művészek számára is alkalmasak. A régmúlt hagyományait elevenítik fel a tárgyakban, iparművészeti lektorátus által zsűrizettek.

Grafológia, írásszakértés

Grafológia, írásszakértés

Tehetség, adottság, képesség; fizikai erő, szellemi kapacitás, lelki jellemzők és még számtalan egyéb tényező, amelyet az íráskép tükröz. Annál is inkább, mivel az írómozgást a központi idegrendszer irányítja. A kézírás jegyeinek értelmezése mély felfedezéseket, új összefüggések felismerését segíti az ember belső világában.

KékSég

KékSég

Újabban előtérbe került a varrás, és a textillel való alkotás. Készülnek táskák és ruhák egyaránt, kékfestőből,és másból, de mindig saját kézzel, egyedien,és szeretettel. Másik vonal az ékszerkészítés, többnyire zsugorkából, de gyönggyel,dróttal, fonallal, cérnával, textillel is alkotok. Mindig van valami újdonság. Fülbevalók, medálok, kitűzők, karkötők, táskák, díszek, kabalák, Neked!:)

Korondi kerámiák

Korondi kerámiák

Ne feledjük amikor Korondi kerámiát vagy népművészetet vásárolunk, nagyon sok mindent kifejezünk. Szeretetünket, igényünket, hovatartozásunkat és ami a legfontosabb lehetővé tesszük azt, hogy az Erdélyi népművészet a Korondi termékek életben maradjanak. Nagyon sok család megélhetését biztosítani tudjuk.

Magyar szabadulós játék

Magyar szabadulós játék

Játékaink során, a játékosok a hozott tudáson kívül, az ősi szellemiségbe kódolt tanítási rendszerrel is megismerkednek. Ez a gondolkodási rendszer teljesen időtálló. Sok képes és tárgyi feladvánnyal tesszük élvezetessé a pályákat. A nehézségi szinteknek megfelelően nő az elvihető tudás. A csapatok nem csak egy kellemes emlékkel gazdagodva távoznak. Mindenki magával vihet valamit az ősi tudásból, mely a való világban is hasznára válik.

Magyar Szárazvirág Kft.

Magyar Szárazvirág Kft.

Magyar tulajdonban lévő virágkötészeti alapanyagokkal foglalkozó, ill. alapanyagokat előállító vállalkozás. Termékeik között megtalálhatók különböző, gazdag színválasztékú és méretű szárazvirágok, termések, tengeri herkentyűk, bogyók, vesszőből készült alapanyagok és egyéb kellékek.

Magyar Térrendezés

Magyar Térrendezés

A MAGYAR TÉRRENDEZÉS egy olyan magyar hagyományokon alapuló rendszer, ami a harmonikus lakókörnyezet megteremtésének, kialakításának elveit tartalmazza. Magába foglalja mindazokat a szempontokat, amiket érdemes figyelembe vennünk, ha építkezünk, lakást választunk, felújítunk, vagy egyszerűen csak berendezünk, átrendezünk. Miben segíthet a tudatos térrendezés? testi és lelki egészségünk megóvásában, gyermekeink egészséges fejlődésében, a helyes életút megtalálásában, személyiségünk kibontakoztatásában, a családi boldogság megtalálásában, a kiegyensúlyozott érzelmi életben, szellemi fejlődésben, megújulásban, ezen keresztül a sikerességben

Matyó design

Matyó design

Az egész azzal kezdődött, amikor Édesapánk 1978-ban életében először Tardra érkezett: Voltam kilenc városon, faluban, de mikor a dzsip kirakott a tardi téesztanya előtt, s leereszkedtem a katlanba, először éreztem, mit bor a kancsóban, fecsketojás a fészekben, a folytonosságot...' (Váczi Tamás: A targyi helyzet) Szüleink még abban az évben Budapestről Tardra költöztek. Így történt, hogy egyhetesek sem voltunk, amikor először megláttuk, hogyan kanyarog a matyó kötényen a bazsarózsa szára, és hogyan virít mellette a nefelejcs. Láttunk és tanultunk még ezer csodát: tiszta udvart, rendes házat, alacsonyan szálló fecskét és magasan ülő templomtornyot. És láttunk asszonyokat, akik most nektek hímzik a matyó mintákat. Díszítse ruhatáratokat épp annyira egy-egy darab, mint ahogy a mi életünket aranyozza be a matyóföldi Tard!

Hirdetés
Munkavállalási és karriertanácsadás

Munkavállalási és karriertanácsadás

Az első állásod keresed (vagy a másodikat..)? Nem tudod, hogyan kezdj neki, hogy mielőbb célba érj? Miben vagy a legerősebb, merre indulj? Jól jönne némi visszajelzés, megerősítés? Mire számíthatsz a munkaerő-piacon? Hogyan készülj fel az állásinterjúra? Hogyan vedd sikeresen az akadályokat a kiválasztáskor és a próbaidő alatt?  Segítek, hogy eligazodj a munka világában, hogy felismerd a legjobb oldalaidat, s hogy megtaláld a Neked való állást.

Neked terem

Neked terem

A főzésnél nagyon fontos az alapanyag gondos megválasztása és hogy szívvel-lélekkel csinálja az ember. Erre mindig odafigyelek az étteremben. Biztos vagyok benne, hogy aki kistermelő friss zöldségeit, gyümölcseit vásárolja, az nem fog csalódni; nem csak egészségesebb, de ízletesebb ételeket tud majd készíteni.

Smaragdliget Tanácsadó Műhely

Smaragdliget Tanácsadó Műhely

Keress minket bizalommal: Ha munkahelyi vagy magánéleti területen szeretnél haladni, fejlődni, problémát megoldani. Ha külső-belső átalakulásra, magabiztosságra, önbizalomra vágysz. Ha szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, új hobbira, szórakozásra, új kapcsolatokra szeretnél találni. Ha nemcsak a külsődet, a kapcsolataidat, hanem a környezetedet is megváltoztatnád, pl. egy gyönyörű festménnyel. Ha vállalkozásod számára lenne szükséged segítségre vezetői oldalról vagy minőségi kreatív anyagokra. De ha 'csak' ötletekre, inspirációra, új lendületre van igényed, akkor is érdemes találkoznunk! Kecskeméten vagy Budapesten várunk.

Szarka Borászat és Vendégház

Szarka Borászat és Vendégház

A Badacsonyi Borvidék egyik legszebb tanúhegyén vagyunk, a Szent György-hegyen. A sok ezer éves feketére sült vulkáni kövek, a szépséges szőlőskertek lankái, a bódító mediterránra emlékeztető éghajlat és a Balaton vizének csillogó közelsége olyan harmóniát teremt, amiből a pincék mélyén semmivel össze nem téveszthető, jellegzetesen egyedi, zamatos Szent György-hegyi borok születnek, és türelmesen várják, hogy megkóstoljuk őket.

Tulipángyár

Tulipángyár

A Tulipángyár egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő manufaktúra. Fő profilunk a kalocsai mintán alapuló ruházati termékek gyártása, nagy hangsúlyt fektetve a kézzel készített, hímzett darabokra. Meglévő minta és színválasztékunkat folyamatosan bővítjük a megrendelői igények, és divatirányzatok szerint, továbbá lehetőséget biztosítunk látogatóink számára, hogy egyedi elképzelésüket megvalósíthassák. A kalocsai stílus mára nem csupán design és stílusirányzat, hanem a hazai és nemzetközi divatvilág meghatározó motívuma. A megfelelő darab kiválóan kiegészíti bárki ruhatárát, ennek ellenére megőrzi egyediségét. Kérdésével, észrevételeivel forduljon hozzánk a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken keresztül.

Vizart

Vizart

Festményeimmel szeretnék örömet szerezni másoknak, ezek a képek a lelkemből születnek. Akkor vagyok a legboldogabb, amikor elmerülhetek az aquarell úsztatásában, várni a száradást, hogy mit hozott össze a természet és a véletlen...

Tuti menü